top of page

Rólunk

Cégünk 1994-ben alakult, családi vállalkozásként, mely ma már második generáció vezetése alatt működik sikeresen, maximálisan előtérbe helyezve ügyfeleink igényeit, az adózási környezet figyelembevételével.

Több, mint 40 hazai kis-, és középvállalkozás könyvelését végezzük megalakulásunk óta. Ügyfeleink a szolgáltatóipar, hagyományos és elektronikus kereskedelem, az építőipar területein működnek.

Irodánk jelenleg három munkatárssal, napi szinten, és teljes-körűen látja el a könyvelési és bérszámfejtési feladatokat. Adózási ügyekben mindig a optimális megoldásra törekszünk, és amennyiben a feladat komplexitása megköveteli adótanácsadó partnerünket is bevonjuk a tervezés, és megvalósítás folyamatába.

Fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink tudása mindig naprakész legyen, melyet szakmai továbbképzéseken való részvétellel, és a törvények, szabályozások folyamatos nyomon követesével biztosítjuk.

Keressen meg bennünket bizalommal!

szokacs-veronika-konyvelo-szo-gestio-kft
Szokács Veronika

Mérlegképes könyvelő (reg.szám: 184775), közgazdász

Lépjen kapcsolatba velem!

M: +36 30 221 7840

A cég ügyvezetőjeként feladatom az ügyfelekkel való rendszeres kapcsolattartás,  a felmerülő könyvelési és gazdasági kérdések hatékony megoldása, és olyan ügyviteli, adózási és könyvelési folyamatok kialakítása, melyek megfelelnek a törvényi előírásoknak, ugyanakkor költséghatékonyak és optimalizáltak. Napi szinten  felügyelem munkatársaim munkavégézését, szakmai ügyekben eljárok, és tartom a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal.
Végzettség: 
  • BGF, Pénzügy és Számvitel Szak, Számviteli kar, Budapest

  • Adótanácsadó - 2019 folyamatban

bottom of page